image/svg+xml

Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Ramazan YILMAZ tarafından Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersler ile Kariyer Fırsatları başlıklı seminer verildi.

Bartın Üniversitesi Kariyer ve Danışmanlık Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik bağlamında üniversite öğrencilerine yönelik olarak, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Yılmaz tarafından Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersler ile Kariyer Fırsatları başlıklı seminer verildi.

Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YILMAZ seminer bağlamında, Kitlesel Açık Çevrimiçi Derslerin yapısı, işleyişi, derslere kayıt olma, sertifika alabilme gibi konular hakkında sunu gerçekleştirildi. Ayrıca Harvard, Stanford Üniversitesi gibi üniversitelerce yürütülmekte olan Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersler hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Seminer sonunda Dr. Öğr. Üyesi Ramazan YILMAZ’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.